Despre noi

Reprezentam un birou de traduceri care, prin serviciile oferite cu promptitudine si seriozitate, urmarim satisfacerea clientilor nostri, nu numai din punct de vedere al calitatii, cat si din punct de vedere al preturilor lor. Echipa noastra este alcatuita din traducatori cu experienta, specializati pe diferite domenii de activitate, autorizati de Ministerul Justitiei, ceea ce ne ofera posibilitatea sa fim flexibili fata de orice comanda primita si sa gasim solutiile optime pentru fiecare comanda in parte.

Oferim calitate, seriozitate si mai ales promptitudine in urmatoarele servicii: Traduceri autorizate/legalizate in/si din limba engleza Traducerile autorizate/legalizate vizeaza domeniul juridic (contracte, acte constitutive, sentinte, procure, acte de studii, caziere, dosare emigrare, adeverinte de orice tip, etc.), domeniul medical (literatura de specialitate, manuale de utilizare a aparatului medical, etc.), domeniul financiar-bancar, domeniul economic (bilanturi contabile, rapoarte anuale, documente bancare, fiscale, analize de piata, analize economice, analize de bilant, planuri de afaceri, rapoarte de audit, etc.), domeniul IT, etc. Traduceri acte, carti, documentatie tehnica

Oferim traduceri in/din limba engleza de diplome, manuale de utilizare sau documentatie tehnica din domenii diferite (constructii, industria lemnului, industria textila, industria alimentara, utilaje tehnologice, etc.), documentatie pentru licitatii publice (caiet de sarcini), fise tehnice, devize, etc. Traducere site-uri, subtitrare film Site-urile si filmele sunt traduse cu acuratete, iar acolo unde este necesar, nu ne rezumam numai la traducerea propriu-zisa, ci si la interpretarea ei (in special in cazurile filmelor, a caror traducere este de multe ori defectuoasa, intrucat se ofera de cele mai multe ori o traducere mot-a-mot). Respectam intotdeauna termenele stabilite, inclusiv cele in regim de urgenta. Datele si informatiile transmise de clientii nostri se afla sub incidenta confidentialitatii. Suntem o echipa alcatuita din profesionisti care dau dovada de seriozitate, promptitudine si profesionalism, catalogandu-ne astfel intr-un partener de incredere, incercand sa solutionam orice problema cu care dumneavostra, clientii, va confruntati. Pentru trimiterea si primirea comenzilor folosim internetul (E-mail), precum si serviciile de curierat, in functie de preferintele clientilor nostri. In ceea ce priveste formatul textelor pe care urmeaza sa le traducem poate fi MS Word, MS Excel, Power Point, PDF, Adobe In Design, etc.